Wintersport met de Devils, Morgins (Zwitserland)

Nog geen concrete wintersportplannen? Kom gezellig mee met de Devils in Disguise naar Morgins (Zwitserland) en verken het beste ski/snowboard gebied van Europa, Les Portes du Soleil.

laforetJe verblijft op basis van halfpension (stevig ontbijt en een superheerlijke 3-gangen avondmaaltijd) in een van de oudste maar meest gezelligste hotels van Morgins, Club La Foret. De pistes in Morgins liggen op loopafstand en op 70 meter van het hotel bevindt zich de Franse grens, met daar vlakbij de ski-oorden Chatel en Avoriaz. Het skigebied is vrijwel helemaal met elkaar verbonden en je bevindt je dus op het ene moment in Frankrijk en een piste verder weer in Zwitserland. Totaal zijn er 280 pistes en 199 liften, momenteel ligt er tussen de 60 en de 175cm sneeuw!

Daarnaast gaan natuurlijk ook wij mee voor de nodige live-entertainment. Tijdens de apres-ski of gewoon ‘s avonds na het eten, wij spelen onze beste wintersportkrakers, waaronder ‘These snowboots are made for walking’, ‘I saw her skiing there’ en ‘Harder dan ik skiën kan’. Ook kun je natuurlijk een liedje met ons meezingen op het podium tijdens onze “A-mazing Devils in Disguise Sing-A-Long Show”, kies een nummer uit onze grote lijst met leuke (375!) nummers en wij begeleiden je op onze gitaren. Kijk op de site voor filmpjes van onze eerdere optredens in Morgins.

Nu hebben wij met Rob Hansen (de eigenaar) een superscherpe deal kunnen sluiten; Scherpere prijzen zijn bijna niet te vinden!
Voor een verblijf in de eerste 2 weken van maart 2010, vrij in te vullen (dus van za-za, of do-do, of wat je maar wilt..)
4 dagen, incl. skipas en live-entertainment: €350,-
6 dagen, incl. skipas en live-entertainment: €400,-
7 dagen, incl. skipas en live-entertainment: €450,-

Is dit scherp of niet!! De skipas voor 6 dagen kost al gauw 150 euro, en zit dus gewoon inbegrepen. Ben je al enthousiast? Stuur dan een mailtje naar info@devilsindisguise.nl voor meer informatie. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Stuur ook dan een mailtje naar info@devilsindisguise.nl of bel naar 06-50294835.

[media id=8]
[flagallery gid=5 name=”Gallery” w=300 h=200]