Voor de laatste keer in Rooie Cor a.s. zondag 24 januari

Een van de eerste cafés waar we ontdekten wat een feestje precies inhoudt. Gezellig publiek, top barpersoneel en altijd een hele goede sfeer, alsof we elke keer in een gespreid bedje terechtkomen. Heerlijk gewoon. Iets waar we elke keer graag naar uitkeken om op te treden. Café Rooie Cor van barman John Knijnenburg in Wassenaar is zo’n café.

Maar helaas stopt John er per 31 januari mee… Slik…

Reden te meer om dit zondag 24 januari waardig af te sluiten en er nog eenmaal een echt feestje van te maken, samen met ons. Grijp deze laatste kans aan om dit nog een keer mee te maken in Rooie Cor, nog een keer genieten van die geweldige sfeer en gezelligheid. En wellicht zing je ook nog leuk een nummertje met ons mee op het podium, The A-meezing Devils in Disguise. Wij zorgen voor de liedteksten, de muziek en een verrassing, John en alle mensen van cafe Rooie Cor zorgen voor het bier, fris en de gezelligheid! Nog éénmaal. Voor John.

Cafe Rooie Cor
Oostdorperweg 35
Wassenaar

Aanvang: 17:00 uur

Oh ja, in al deze sentimenten zou ik bijna vergeten te melden dat zondag William van Rutte met ons meespeelt op percussie! Nog een reden om te komen kijken dus!