Devils in disguise

devils-in-disguise-duo

Devils in Disguise is te boeken als duo, de basis van Devils in Disguise zijn Joel en David.

Neem contact met ons op voor meer informatie over het Devils in Disguise!

 

Devils in Disguise Band

devils-in-disguise-band

 

Devils in Disguise in volledige bezetting, aangevuld met percussionist Paul van Nispen en bassist Maurits Malherbe: elke 2e vrijdag van de maand bewijzen ze het in muziekcafe De Paap: Met volledige bezetting krijgen ze de tent vol met publiek. Als akoestische coverband is Devils in Disguise in staat om de tent ‘plat’ te spelen of juist sfeervol akoestisch een evenement onvergetenlijk te omlijsten.

Neem contact met ons op voor meer informatie over het Devils in Disguise!

 

Devils in Disguise trio (percussie/drums)

devils-in-disguise-trio

Sinds twee jaar hebben we ons versterkt met de regionale ritmekoning Paul Pablitoss van Nispen. Geef hem elk willekeurig object in handen en hij tovert er een beat, een ritme of een complete drumsolo uit. Met Pablitoss op percussie zijn de Devils in Disguise nog beter dansbaar, nog leuker en absoluut een stuk knapper om te zien. Onze akoestische gitaren en vocale klanken worden nu heerljk ondersteund door een strak ritme door de knapste percussionist uit Leiderdorp (en omstreken).

Neem contact met ons op voor meer informatie over het Devils in Disguise Trio!

 

Devils in Disguise trio (contrabas)

 

devils-in-disguise-trio2

Devils in Disguise heeft als bassist Maurits Malherbe, een allround beroepsbassist die de voetjes van de vloer doen dansen met een warme klank van de contrabas.
Zijn carrière als fotomodel moest hij afbreken wegens zijn vele optredens als bassist. Liedjes van Johnny Cash of Maroon5 krijgen nu nog meer sfeer en beleving dankzij Maurits en zijn contrabas.

Neem contact met ons op voor meer informatie over het Devils in Disguise trio met contrabas.