De beste wensen voor 2013 vanuit Zwitserland

Wow, wat een jaar hebben wij achter de rug. Een jaar geleden waren wij nog benieuwd hoe het ons het komend jaar zou vergaan. Maar met optredens in de Paap, de Pianobar, de O’Casey’s, de Wijnhaven, Anno 1610, ‘t Hoekpandje, De Guyter, Forum Lounge, het Koetshuys, Taveerne Den Dill, De Fuut en gespeeld op talloze bedrijfsfeesten, hockey- en voetbalfeesten, huwelijken, verjaardagen, jubilea en natuurlijk tijdens diverse muziek/pop/pubquiz’en, geweldig! Dank jullie wel!

Nu speelden wij al regelmatig met onze percussionist Paultje Pablitoss van Nispen, na lang zoeken zijn we sinds afgelopen jaar ook te boeken met een contrabassist, waardoor we nu als duo, trio, of als volledige band kunnen spelen, afgestemd op het feest/locatie waar we worden geboekt.

2013

Wij starten het nieuwe jaar met een korte tour door Zwitserland, waar wij 4 optredens zullen verzorgen in Haute Nendaz, Crans Montana en La Tsoumaz (2x). Onze snowboards gaan mee samen met onze gitaarkoffers, en na elke dag de pistes te hebben getrotseerd gaan wij als The A-meezing Devils in Disguise alle wintersporters daar een geweldige Aprés Ski geven. Zin an!

Optredens
Verder staan onze eerste openbare optredens in Nederland al weer geboekt in de Paap en de Wijnhaven (popquiz). Houd de site of Facebook in de gaten voor nieuwe optredens bij jou in de buurt.

Rest ons niets anders dan jullie een mooie jaarwisseling en een geweldig 2013 toe te wensen! Enjoy!

Paul, Dominique, Loes, David en Joël
Devils in disguise

Screen Shot 2012-12-29 at 10.32.52