Wie zijn wij?

Niets is wat het lijkt….
Wij lijken twee stoere jongens met verleidelijke blikken
en een goed zittende haardos, maar misschien zijn we in
werkelijkheid wel twee don Juan’s die het publiek in vervoering brengt met zwoele zoetgevooisde liedjes. Of wellicht zijn we twee vertolkers van het Nederlandse levenslied, zo uit de 
Jordaan gelopen. Of misschien wel twee duveltjes uit een doos, 
die het hardere werk zoals Metallica en Iron Maiden niet schuwen.

In werkelijkheid zijn wij David en Joël, samen al meer dan 
twintig jaar achter de schermen werkzaam in de muziekindustrie. Wij hebben menig artiest of band voorbij zien komen, waarvan wij dachten: “Dat kunnen wij ook, of zelfs nog beter..”

Inmiddels spelen we al meer dan 14 jaar samen in verschillende formaties, maar 3 jaar geleden zijn we samen de Devils in Disguise begonnen; een akoestisch gitaarduo. Twee akoestische gitaren en twee vocalen en de allerleukste nummers van de afgelopen 60 jaar. Van de Beatles tot aan Britney Spears, van Simon & Garfunkel tot aan Blof.

Bruiloften, bedrijfsfeesten, festivals, cafe’s, sportverenigingen, wintersport, verjaardagen; wat u ook viert, organiseert of wil doen, wij zijn van alle markten thuis. Van stemmige achtergrondmuziek tot aan het opzwepen van een dansende mensenmassa, Yes we can!

Sing A Long
Behalve ons spetterende repertoire bieden wij ook de Sing A Long aan: Live – Karaoke.
Bezoekers kunnen een of meerdere nummers zingen onder onze begeleiding onze twee gitaren en indien gewenst onze vocalen. Wij zorgen voor een grote map met liedteksten en lijsten waar mensen uit meer dan 250 (!) nummers kunnen kiezen.

Devils in Disguise
Akoestisch virtuoze gitaarloopjes, gecombineerd met subharmonieuze vocale klanken en een soepele choreografie aangevuld met een gevarieerd repertoire en een goede dosis humor zorgen voor een geweldige show, passend bij elke gelegenheid. Kijk verder op onze site voor ons repertoire en onze agenda.